Milyen szilveszterre készülsz?

Picture of Beregi-Nagy Edit

A Mikulás már járt nálunk, most karácsonyra és szilveszterre készülődünk, de nem csak otthon, a Mecsek Házánál is!

Az ünnepekre való készülődés közben végig pörgetjük, hogy mit is csináltunk 2022-ben! Vendégeink hihetetlen kalandokat éltek át nálunk, és finom falatokat kóstoltak az év során.

Kora tavasszal erdőt takarítottunk!

Áprilisban túráztunk a medvehagymától illatozó Mecsekben, majd sütöttünk extra finom pogácsát. Mindezzel a Medvehagyma Fesztiválra érkezőket vártuk. Sőt, aki hozzánk látogatott a rekeszépítést is kipróbálhatta.

 

Májustól sok-sok iskolás csoport volt a vendégünk és a diákokkal többféle extrém kalandra is indultunk.  A legmerészebbekkel kúsztunk-másztuk a kiépítetlen Trió-barlangban, de felfedeztük a Sárkány-szurdok vadregényes táját is.

Az ínyencekre is gondolva, megnyitottuk a Noé Barlangászteraszt, ahol prémium burgerekkel és extra finomságokkal várjuk a hozzánk betérőket.

Június végén ott voltunk a Fishing on Orfű fesztiválon, és a bulizás mellett barlangtúrákat és rekeszépítési kalandot kínáltunk:

Az idén is megrendeztük a Nagy Orfűi Szalonna- és Kolbászfesztivált, immár kilencedik alkalommal, ahol a versengő csapatok finomabbnál-finomabb ételekkel várták a fesztiválra látogató vendégeinekt.

Most cserépkályhánkban duruzsoló tűz mellett melegszünk, tervezgetünk jövő évre és nézzük, hogy szép havas lesz-e a táj. A Mecsek Háza télen is nyitva áll, várunk Téged is! Mert Orfűn és a Mecsek Házában lenni mindig jó!

RÁADÁSUL: számodra is van egy szuper kalandunk!