Majdnem örök élet… Van már kreatív hobbid?

Picture of Beregi-Nagy Edit

Szeretsz rajzolni, festeni? Vagy még csak most kóstolnál bele? Kipróbálnál egy igazi stresszoldó aktivitást?

Alkotó hosszú hétvégére invitáljuk a rajzolni, festeni szeretőket, vagy éppen az új kreatív hobbit keresőket Orfűre a Mecsek Házába.

Szeptember közepén három napon keresztül képzőművész tanár vezetésével fejlesztheted magad, vagy sajátíthatod el a grafitrajz készítés, valamint az akril festés fortélyait. Lesz elmélet és gyakorlat is. Festünk, rajzolunk csendéletet, vagy portét, vagy bármely ihletet adó kompozíciót. Elhozhatod a kedvenc fotóidat, kimehetsz a természetbe, vagy összeállíthatsz egy számodra tetsző csendéletet, hogy elkészíthesd azt a rajzot, vagy festményt amely szívednek kedves.

Várjuk azokat, akik fejleszteni szeretnék magukat és már van jártasságuk, saját alkotókészletük!

Ám, az se baj, ha most próbálnád ki először magad. Ehhez biztosítunk az alap eszközöket, vagy küldünk részletes listát, hogy mit szerezz be.

Arra is van mód, hogy a napközbeni alkotó foglalkozásra kapcsolódj be. Lehet, hogy ez számodra kényelmesebb, ha Pécsről, vagy a környékről érkeznél. Ekkor szállás nélkül, kedvezményes díjjal tudsz kalkulálni! Egy-két vagy három napra is bekapcsolódhatsz az alkotó hétvége foglalkozásaiba.

Amit kínálunk:

  • három szuper alkotó nap szaktanár vezetésével: pénteken és szombaton:  délelőtt 2, délután  3 óra,  vasárnap délelőtt 3 óra

  • szállás 3 éjszakára két-három ágyas szobában (felár ellenében egyedül is alhatsz egy szobában)

  • kétfogásos meleg ebéd

  • gyönyörű környezet

  • reggeli közös jógázás

  • lélekfürdő séta a természetben

  • kiscsoportos alkotó légkör

  • jókedv

  • stresszmentes hétvége

Helyszín: Orfű, Mecsek Háza

Időpont: 2023.09.14-17.

Részvételi díj:

3 nap szállással: 77 000 Ft

Alkotó foglalkozások (grafit rajz, akril festés saját eszközökkel), 3 éjszaka szállás, 3 napra ebéd, részvétel a közös szabadidős programokon:

3 nap szállás nélkül: 62 000 Ft

Alkotó foglalkozások (grafit rajz, akril festés saját eszközökkel), 3 napra ebéd, részvétel a közös szabadidős programokon

2 napos becsatlakozás a programban: 52 000 Ft

Alkotó foglalkozások (grafit rajz, akril festés saját eszközökkel), 2 éjszaka szállás, 2 napra ebéd, részvétel a közös szabadidős programokon:

1 napos becsatlakozás a programokba szállás nélkül: 37 000 Ft

Alkotó foglalkozások (grafit rajz, akril festés saját eszközökkel), 1 napra ebéd, részvétel a közös szabadidős programokon

Ha nincs saját eszközöd: kaphatsz listát, hogy mit érdemes beszerezni!

Ha szeretnéd, hogy minden eszköz a helyszínen rendelkezésedre álljon, telefonon egyeztetünk és megbeszéljük a részleteket és a költségeket!

Kövesd a honlapunkat, következő bejegyzésünkben a kreativitás és a hosszú, kevés stresszel bélelt életről olvashatsz hamarosan!