Legyenek idén is díjmentes barlangtúrák? Várjuk az adó 1% felajánlásokat!

Picture of Beregi-Nagy Edit

Ha fontosnak érzed, hogy Te is formáld azt a világot, amelyben élsz…

Ha fontosnak érzed, hogy a természeti élmények átélése ne csak pénzkérdés legyen…

Ha fontosnak érzed, hogy egy jó ügyet támogass…

Ha fontosnak érzed, hogy ne csak azok világa legyen a valóság, akik tűz közelből pályáznak és giga „természeti” beruházásokból milliókat  akarnak zsebelni…

Ha fontosnak érzed a közösség erejét…

Támogasd az adód 1%-ával a Mecsek Háza Egyesületet

Amikor a természet csodáit járjuk, gyakran elfelejtjük, milyen fontos azokat megóvni és mások számára is hozzáférhetővé tenni. A Mecsek Háza Egyesület ezen a misszión dolgozik nap, mint nap, és most Te is hozzájárulhatsz e nemes cél eléréséhez, egyszerűen, gyorsan, mindössze egy döntéseddel: az  adód 1%-ának felajánlásával.

Miért éppen a Mecsek Háza Egyesület?

A Mecsek Háza Egyesület kiemelkedő munkát végez: évente több száz gyermek és felnőtt kap lehetőséget díjmentes túravezetésre az Orfű környéki kiépítetlen barlangokban és felszíni túrákon.

2023-ban húsvét vasárnap és hétfőn több, mint 150 gyermeket és felnőttet kalauzoltak túravezetőink a kiépítetlen Vizfő-forrásbarlangban. Több mint 30 diák, egyetemi hallgató díjmentes túráját segítették túravezetőink a Trió barlangban.

 

De tevékenységünk ennél sokkal szélesebb körű: kedvezményes szálláslehetőséget, overallos barlangtúrákat és feszíni vezetett túrákat biztosítunk iskolás csoportok és családok számára. Éves szinten erdőtakarítási hétvégéket is szervezünk, hogy a természetet tisztán és élhető állapotban tarthassuk.

 

Célunk, hogy bemutassuk a természet lenyűgöző csodáit, felhívva ezzel a figyelmet annak védelmére. Hiszünk abban, hogy a természet megismerése és megbecsülése nem lehet kiváltság; mindenki számára hozzáférhető és élvezhető kell, hogy legyen.

A támogatásod hatása

Az SZJA 1%-ból beérkező támogatásodat közvetlenül a fent említett tevékenységekre, valamint a Mecsek Háza barlangturisztikai központunk fenntartására fordítjuk. Ezáltal nem csak a természetjárás és környezetvédelmi nevelés támogatásában veszel részt, hanem közvetlenül hozzájárulsz ahhoz is, hogy ezek a programok még több ember számára elérhetővé váljanak.

Hogyan támogathatsz?

Támogatásod egyszerűen és gyorsan, néhány kattintással megadhatod az https://eszja.nav.gov.hu oldalon, egészen május 22-ig. Adószámunk, amire a rendelkezésedet megteheted: 18033067-1-02. További tájékoztatást az adó 1+1% felajánlásáról a NAV Szja 1+1% tájékoztatóiban, valamint az Adhat.hu és a Nonprofit.hu oldalain találsz.

Együtt tehetjük szebbé, tudatosabbá és élvezhetőbbé a természetet és környezetünket, nem csak magunknak, hanem a jövő generációinak is.

Segítsd munkánkat, és támogasd adód 1%-ával egyesületünket!

Vagy segítsd egy olyan másik civil szervezet munkáját, amely céljaival egyetértesz, átláthatónak ítélsz meg és bízol benne!

Hiszen a  CIVIL SZERVEZET -ek támogatása a garancia arra, hogy mi civilek is formálhatjuk a világot! 

Köszönjük!