Kalandos élmények, bográcsozás és zéró mosogatás!

Picture of Beregi-Nagy Edit

Fedezd fel a csapaépítő túráinkat, amelyek életre szóló izgalmas élményeket adnak, és válaszd szállásként a Mecsek Házát, ahol a természet csodái között találod magad! Mindezt megfizethető áron és maximális kényelemmel kínáljuk! Garantáltan életre szóló élményt ad az overallos barlangtúránk, vagy éppen a Mecsek legkülönlegesebb ösvényeinek szakvezetőnkkel való bebarangolása.

 

Sőt nálunk a vendégek – akár egy egész osztály –  megsüthetik a vidék egyik legízesebb medvehagymás pogácsáját, a maguk szedte medvehagyma levelekkel ízesítve, szakvezetőnk irányítása mellett és titkos receptje alapján.

De felejthetetlen élményt kínálunk a felszíni túráinkon a láperdőben, a szurdokban, vagy éppen éjszakai túránkon. Kipróbálható a rekeszépítő játék, a kincskereső túra! Hovatovább, hamarosan egy új programot is indítunk, ahol meg élhetjük az erdő harmóniáját, stresszoldó hatását, és keleti eredetű, évezredes múlttal bíró frissítő, egészségmegőrző gyakorlatokat is végzünk.

Egyedülálló komfortot kínálunk a csoportoknak

A net adatbázisa szerint a legolcsóbb szállást Orfűn egy iskolai osztály létszámú csoportnak a Mecsek Háza kínálja. Abban is egyedülállóak vagyunk, hogy  a mérsékelt szállásdíjért nálunk felújított szobák és közösségi terek, modern bútorok, új ágynemű, hatalmas gázfőzőlap és mosogatógép is a vendégek kényelmét szolgálják.

 

Hol van a Nyugat-Mecsek és Orfű egyik legszuperebb panorámájú bográcsozó helye?

A Mecsek Házánál.  Sőt nálunk a bográcsozás minden kellékét is megtalálják, a tűzrakóhelytől a különböző méretű bográcsokig. Kérésre a bográcsba valót is beszerezzük a hozzánk látogatóknak.  Ráadásul nálunk nincs gond a rengeteg koszos tányérral sem.

A Chat GPT így összegezte a kínálatunkat: 

Tudjátok hol található Orfű egyik legmenőbb, kikapcsolódásra alkalmas,  természet ölelte szállása és panorámás bográcsozóhelye? Hát, persze hogy a Mecsek Házánál! Itt lehetőséged van részt venni izgalmas barlangtúrákon és felszíni természetismereti sétákon. Na, erre mondom én, hogy pöpec! 

De várj csak, itt nem csak a jó kilátás a történet! Mi megszervezzük az egész kirándulást, vagy csapatépítő programot. A Mecsek Házában a csapatépítő főzés mindenkit összekovácsol, mint a forró kását! Igen, jól hallottátok, nálunk a vendégeknek még azzal sem kell szembesülni, hogy „Elfelejtettük a hagymát” vagy „Hol van a só?”. Nálunk minden a ti kényelmetekért van, az elejétől a végéig! És ha már minden finomságot befaltunk, utána sem kell parázni a mosogatás miatt. Nálunk ezt a házimunka robot végzi.

Nos, akkor mi a csillagos égért vársz még? Csapatépítés, bográcsozás, és zéró mosogatás! 

Szeretettel várunk a Mecsek Házánál!