Mi a titka a tiniket is lázba hozó, szuper osztálykirándulásnak?

Picture of Beregi-Nagy Edit

Osztálykirándulás gyanánt manapság már nem a múzeumokban való unatkozása vágynak a diákok, hanem feledhetetlen élményre, amelyről még a következő tanévben is lehet sztorizni a suliban.  A program tűnhet elsőre akár megugorhatatlan akadálynak is, amiről végül majd kiderül, hogy nagyobb volt a félelem, vagy akár a hiszti, mint, amit a valóság megkívánt. Ráadásul minden elmébe sokkal mélyebben vésődnek bele a nehézségek, mint a „minden simán ment” és a „nem is történt semmi rendkívüli” eseménytelensége. 

Nos, mi az extrát kínáljuk az iskolai kirándulóknak, vagy akár a csapatépítésre vágyó felnőtteknek. Az élményt, amiért küzdeni kell! Akár azt is mondhatjuk, hogy az adrenalint dobó akciót, és azt, hogy ott leszel agyban, amit éppen csinálsz! Hovatovább még abban is biztos lehetsz, hogy egy életre szóló élménnyel gyarapodsz, ha velünk tartasz a csodákkal teli földalatti világba.

Trió-barlang

Nem, nem a temetőbe, vagy a pokol mélyére invitálunk, hanem az Orfűtől félórányi sétaútra található kiépítetlen Trió-barlangba, ahol lelket és testet próbáló élmény vár. Annyira nem hétköznapi a program, hogy speciális öltözet is kell hozzá. Piros, egész testet fedő overall, fekete gumicsizma, ütésálló kobak, és a sötétséget elűző erős fényű fejlámpa. Mi ezeket is biztosítjuk, és a túravezetőket, akik kalauzolnak a kiépítetlen barlangokban!

S hogy mit fogunk ott látni, és miért is megyünk oda?

Egyrészt mert ott van és a kiváltságosok be is mehetnek! Másrészt, hogy próbára tegyük magunkat kitartásból, a félelmeink legyőzésének képességéből, és abból, hogy mennyire vagyunk jó csapat. Vagyis olyan csapat, amely tud együttműködni, vigyázni a társunk életére is akár, segíteni és erőt adni egymásnak. Harmadrészt pedig, hogy lássuk, mit rejt a föld mélye, mely csodák rejtőznek a felszín alatt.

Trió-Barlang – Búboskemence

Bővebben az extrém  Trió-barlangtúráról

Most előfoglalási kedvezménnyel! Egyedi árért hívd a +36 30 848 5991 -et!

Az igazi kalandos osztálykirándulás a Mecsek Házánál Orfűn vár! 

A Mecsek Házában szállást is tudunk biztosítani, szervezünk éjszakai túrákat, szurdoktúrát, sütünk medvehagymás pogácsát, lehet nálunk bográcsozni, szalonnát sütni, rekeszépítő játékot játszani!

A Mecsek Háza téged is vár!