Rekeszépítés – több, mint játék…

Picture of Beregi-Nagy Edit

Izgalmas játékot kínálunk a Mecsek Házánál az iskolai csoportoknak, csapatépítőre érkező munkahelyi közösségeknek, baráti társaságoknak és családoknak.

A rekeszépítésnél fontos, az ügyesség, a bátorság és a csapat együttműködése is. A feladat, hogy a klasszikus sörösrekeszekből tornyot kell építeni a játékosnak maga alatt. Ennek során akár 20-25 rekesz magasságba is fel lehet jutni biztonságosan, hiszen az építő beülőt visel és szakavatott kezek biztosítják kötéltechnikai módszerekkel.

A játék során a csapattagok adogatják a rekeszeket, miközben az építő igyekszik az egyensúlyát megőrizni miközben egyre magasabbra lépdel az általa épített toronyban.

Lehet egyéni és csapatversenyként is játszani!

Videón is, ide kattintva!

Helyszín: Mecsek Háza

Díj: 15 000 Ft alapdíj + 1200 Ft/fő (Minimum díj 27 000 Ft, amely tartalmazza, 10 fő játékos részvételi díját. Az 1200 Ft/fő díj rekeszépítés egy-egy játékos esetében az 5 rekeszig való eljutás megkísérlését 3 alkalommal, az 5 rekesz magasság felletti mászást egyszeri alkalommal tartalmazza. )

Eddig a rekordtartónk egy fiatal hölgy volt, aki a Fishing on Orfű keretében próbálta ki a rekeszépítést!

rekeszépítéseMezítláb építette maga alatt a rekesztornyot és a saját bevallása szerint annyira félt a leeséstől, hogy ez motiválta a minél magasabbra építésben. Végül a 20. rekesznél dőlt el a torony, ám a fiatal hölgy teljes biztonságban földet ért a kötéltechnikai biztosításnak és a szakértő biztosító csapatunknak köszönhetően.