Milyen egy szuper csapatépítő?

Picture of Beregi-Nagy Edit

Avagy miként lehet biztonságosan zuhanni a fák lombkoronájának a magasságából? Nálunk kipróbálhatod ezt az osztálykirándulásra, vagy csapatépítőre való játékot, amely nemcsak élmény, de megtanít koncentrálni, fejleszti az egyensúlyérzéket ráadásul önfeledt szórakozást kínál.

Tornyot építünk magunk alatt

A rekeszezésnél az a feladatod, hogy minél magasabbra juss, miközben magad alatt építed a sörösrekeszekből álló tornyot. E közben nemcsak az ügyesség, a bátorság a fontos, hanem a csapat együttműködése is. Hiszen miközben az építő játékos koncentrál, hogy ne dőljön el alatta a torony, a csapat többi tagja biztatja és úgy adogatja fel a rekeszeket, úgy, hogy a legkevésbé zavarja meg az építőt a koncentrálásban.  Így akár 10-20 rekesz magasságba is feljuthatunk.

Mi történik, amikor dől az építmény?

Nem kell a zuhanástól tartani, hiszen az építő hegymászó beülőt visel és szakavatott kezek biztosítják kötéltechnikai módszerekkel. Ráadásul a „zuhanásnál” átélhetik az akciófilmekből ismerős jeleneteket is. Az építő  belezuppan a beülőbe, a kötéltechnikai biztosítást végző szakember pedig szép lassal leereszti a talajra.

Hol próbálhatod ki?

A Mecsek Házánál várjuk az iskolai csoportokat, a csapatépítőre érkező munkahelyi közösségeket, a baráti társaságokat, családokat.

Legutóbb két iskolai osztály járt nálunk, akiknek a legnehezebb az volt, hogy abbahagyják a játékot. A diákok, újra és újra akarták tesztelni az ügyességüket. A tapasztalat pedig az volt, hogy a legügyesebbnek azok bizonyultak, akik először ki se akarták próbálni, mondván, hogy nekik biztos nem fog sikerülni. Ám egy kis rábeszélés, és máris a legnagyobb fun-ok lettek. A rekordot a Pátyról érkezett  általános iskolások 11 rekesszel állították fel, míg a bajaiaknál a rekorder 12 rekeszt épített fel maga alatt.

Lehet egyéni és csapatversenyként is játszani!

Helyszín: Mecsek Háza

Részletek és árak: Rekeszépítés, több, mint játék