Még két napig lehet jelentkezni - ez az igazi csapatépítő! - Mecsek Háza

Még két napig lehet jelentkezni – ez az igazi csapatépítő!

Szeretnél a részese lenni egy eseménynek, amely valóban összekovácsolja a csapatot? Vágysz egy páratlan ízekben gazdag csapatépítőre? Szeretsz versenyezni? Szereted, ha a befektetett pénzed megtérül? Akarsz a nyerni egy újabb kalandnak, bulinak, vagy éppen nagycsaládi partinak helyszínt adó szuper szállást? Ha a válaszod 5 igen, akkor még van két napod, hogy benevezz! 

2022. november 5-én rendezzük meg a Mecsek Háza előtti területen a IX. Nagy Orfűi Szalonna- és Kolbászfesztivált.

A fesztivál egyedülálló a hazai gasztronómiai események területén, hiszen az ínyenckedni vágyó vendégek nem a fesztiválozó büfék, éttermek kínálatával találkozhatnak, hanem helyi, vagy környékbéli baráti társaságok,  munkahelyi közösségek, családok, civil szervezetek, vagy az ország távolabbi tájairól érkező csapatok által készített disznótoros finomságokat ízlelhetik meg. A látogatók kóstolójegyek megváltásával ínyenckedhetnek a csapatok remekműveiből. Akár végig is ehetik a kínálatot!

A tét 240 000 Ft értékű fődíj!

A csapatok versenyéből győztesen kikerülő fődíja a maximum 20 fő számára megfelelő,  2 egymást követő éjszakára szóló szállás a Mecsek Házában a nyári főszezonban!

A fesztivál menete

A csapatok reggel 6-7 óra között kapnak egy fél disznót (vágóhídról szállított), amelynek a feldolgozásával 12-13-14 órára készítik el a hurkát, kolbászt, abált szalonnát, töpörtyűt, pecsenyét és pörköltet, amelyből a zsűrinek kóstolót biztosítanak. A csapatok a vendégeket is kiszolgálják kóstolójegy ellenében kóstoló tálakkal.

A csapatoknak erről kell maguknak  gondoskodni a fesztiválon: 

A sertés feldolgozáshoz és ételkészítéshez szükséges minden konyhai eszközről, készülékről, gázpalackról, fűszerekről, ételek elkészítéséhez a disznón kívüli hozzávalókról.  A fesztivál helyszínére jutásról. A kóstolójegy ellenében kiadott étel lemérésére szolgáló konyhai mérlegről.

Ne csússz le róla, a következőig egy évet várnod kell!!!

Jelentkezz a csapatoddal!

mail: orfuiszalonnafeszt@gmail.com

telefon: 06-30-848-5991

 

Megosztás