240 000 Ft értékű fődíj! Jelentkezz! - Mecsek Háza

240 000 Ft értékű fődíj! Jelentkezz!

Ínyenc vagy? Szereted a kihívásokat? Nálad tutibbul senki se készíti a disznótoros ételeket? Tedd próbára tudásod és nyerd meg a fődíjat: egy szuper hétvégét (2 éjszaka) max. 20 főre az ország egyik leghangulatosabb vendégházában, a Mecsek Házában! 

A IX. Nagy Orfűi Szalonna- és Kolbászfesztivált,

Pécs környékének egyedülálló több ezer látogatót vonzó gasztronómiai rendezvényét, november első szombatján, vagyis 2022.11.05-én rendezzük meg Orfűn a Mecsek Háza előtti területen!

Ez történik a fesztiválon

Reggel a csapatok átveszik a fél sertéseket, amelyek feldolgozásából készülnek a nagyközönségnek kóstolóként szolgáló és a zsűrizésre szánt ételek.

A csapatoknak a nevezési díj befizetése ellenében biztosítunk:  1 db fél disznót (kizsigerelt, vágóhídról szállítják), 12 doboz sört, 1-2 sörpad garnitúrát, sátrat, stb. lásd a nevezési lapban! 

Akár a nevezési díj kétszeresét is visszakaphatják a csapatok a fesztivált követően a kostolójegyekkel való elszámolás után! 

A legízesebb ételeket készítő csapat elnyeri a fesztivál fődíját: 2 éjszakára csak az övék lehet a Mecsek Háza, fő turisztikai idényben akár hét végén is, max. 20 fő.  A fődíj értéke: 240 000 Ft 

A IX. Nagy Orfűi Szalonna- és Kolbászfesztivált, Pécs környékének egyedülálló több ezer látogatót vonzó gasztronómiai rendezvényét, november első szombatján, vagyis 2022.11.05-én rendezzük meg Orfűn a Mecsek Háza előtti területen!

Még van szabad helyünk, várjuk a csapatok jelentkezését! 

Korlátozott számú jelentkezést tudunk fogadni!

Ne csússz le róla! 

Nevezési lap letöltése

kapcsolat:

orfuiszalonnafeszt@gmail.com

06-30-848-5991

 

Megosztás